Opbrengst Rode Neuzendag

Onze rode neuzen actie hebben we kunnen afsluiten met een resultaat van 2037,5 euro! We zijn hier erg trots op en willen ieder van jullie bedanken om van deze actie mee een succes te maken!

Met dit geld zal er gekozen worden om de snoezel ruimte in onze school te verfraaien en om onze speelplaats aan te pakken. Een project om onze kinderen meer ruimte te geven en in te zetten op hun mentale, sociale en fysieke weerbaarheid.

Verder hebben wij twee projecten ingediend:

  • Verdere aanpak speelplaats
  • Het inrichten van een snoezel badkamer

Dit mochten alle rode neuzen scholen doen. Van de grote pot die rode neuzen dag heeft opgebracht gaan gelden naar de goedgekeurde ingediende projecten.

We zijn hier nog wachtende op hopelijk goed nieuws…

Het rode neuzen team!


Rode neuzen dag!

Wil je onze Rode Neuzenactie steunen? Koop dan een pakje van 5 wafels voor 5 euro. Je kan kiezen uit gewone wafels of lactosevrije wafels.

De opbrengst van deze actie komt de kinderen van onze school volledig ten goede!

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar katrien.joos@bsboheideland.be of wendy.borrenberghs@bsboheideland.be of door dit briefje in de Rode Neuzenbus in de inkomhal van de school te steken.

Alvast bedankt!

Rode neuzen dag!

Op vrijdag 30 november 2018 is het Rode Neuzen Dag. Deze actie wil aandacht vragen voor jongeren met psychische problemen. Verschillende initiatieven worden opgezet om geld in te zamelen. Dit jaar gaat er speciale aandacht naar scholen. Daarom willen ook wij graag ons steentje bijdragen.

We organiseren samen met onze kinderen een wafelverkoop. Wil jij ons steunen? Bestel dan snel een pakketje wafels, 5 stuks voor €5.  Dit kan door het strookje binnen te brengen via de leerlingen, het personeel (strookje vind je door te klikken op deze link) of door te mailen naar ortho@bsboheideland.be

Alvast bedankt!

Prijsuitreiking: zie ze groeien!

Vorig schooljaar wonnen we de wedstrijd van “zie ze groeien”. We moesten vijf opdrachten doen om deze prijs in de wacht te slepen.
Maandag 24 september 2018 kwamen er enkele leden van Good Planet naar onze school om onze prijs ‘aquaponics’ (=een mini vijvertje, ecologisch systeem met visjes) te overhandigen. Dina Tersago kwam ook mee.
Een pluim voor juf Kristel en juf Marijke !